S3/E4: Tæpper af erantis

Lyt med til havepodcast’en

  • Podcast: Ægte haveglæde: Sæson 3/episode 4

  • Medvirkende: Vært Kenn Römer-Bruhn og Sandra Davidsen

  • Varighed: 21:27 minutter

  • Produceret af Kenn Römer-Bruhn, PReducation.dk for Blomsterhaven.

Den perfekte gaveidé

Mænd køber uforglemmelige oplevelser til deres kærester og koner på havekurser i Blomsterhaven

Et havekursus i Blomsterhaven er en oplevelse, som din kæreste vil huske for livet.

Kønne, gule erantis pryder Blomsterhaven i podcasten 'Ægte haveglæde'

Lyt med på fjerde episode i tredje sæson, hvor Kenn Römer-Bruhn fortæller om sine blomstrende tæpper af erantis i Blomsterhaven.

Kenn får også besøg i haven, da Sandra Davidsen kommer et smut forbi. Om hun bryder sig om erantis må du lytte dig til. Men Sandra er her i en helt anden sammenhæng, da hun ønsker input og ideer til sin egen podcast, som hun påtænker at starte op. Tag gerne et kig på Sandra hjemmeside: madgartneren.dk og på min hjemmeside, preducation.dk, der guider og vejleder kunder i forbindelse med produktion af podcast, layout, workflowoptimering, fotografering og meget andet.

Forårets gyldne magi

Er du fascineret af, hvordan foråret kan bringe nyt liv og farver til din have, selv i de mindste og mest uventede hjørner? I denne episode af ‘Ægte Haveglæde’ inviterer Kenn Römer-Bruhn dig til en dybdegående udforskning af erantis, forårets første gyldne budbringer.

Opdag, hvordan den beskedne erantis kan omdanne ethvert område til et strålende forårstæppe, der ikke alene glæder øjet men også støtter tidlige bestøvere i deres vigtige arbejde. Kenn deler sin viden og lidenskab for disse modige små blomster, som tør bryde igennem den sidste vintersne for at annoncere forårets ankomst.

Denne episode er fyldt med værdifulde indsigter i, hvordan du bedst dyrker og plejer erantis i din egen have. Fra at vælge det perfekte voksested under løvfældende træer til tips for naturlig formering, der kan sikre dit personlige forårstæppe år efter år.

Lyt med for at lade dig inspirere af erantisens simple skønhed og dens rolle i en bæredygtig havepraksis. ‘Ægte Haveglæde’ hjælper dig med at integrere denne forårsbebuder i din have, så du kan nyde et levende udtryk for årstidens skifte.

Sådan kan du støtte podcasten ‘Ægte haveglæde’

Elsker du historierne og de grønne tips, du hører i podcasten? Du kan vise din støtte ved at deltage i Kenns havekurser, dykke ned i hans eBøger for dybere indsigt, eller ved simpelthen at dele din begejstring for ‘Ægte Haveglæde’ med venner og på sociale medier. Hver handling hjælper med at sprede ordet og muliggør skabelsen af mere indhold, der kan berige din haveoplevelse.

Er du klar til at byde foråret velkommen med åbne arme og gyldne blomster? Tilmeld dig Blomsterhavens inspirerende nyhedsbrev nedenfor, og gå aldrig glip af et øjeblik af ‘Ægte Haveglæde’:

I denne episode af ‘Ægte Haveglæde’ dykker vi ned i, hvordan de tidlige forårstegn som erantis kan vække din have fra dens vinterdvale. De vidunderlige gule blomster bringer ikke blot farve og liv til din have, for de symboliserer også begyndelsen på en ny vækstsæson og inviterer til fornyet håb og glæde.

Erantisernes skønhed

I denne episode af ‘Ægte Haveglæde’ tager Kenn dig med på en rejse ind i forårets første farveshow skabt af erantis. Disse ydmyge, men alligevel kraftfulde forårsbebudere, kan forvandle selv den mindste plet i haven til et levende kunstværk af gyldent lys og liv.

Mange haveejere drømmer om at se deres haver blomstre tidligt på året, men står over for udfordringen med, hvor og hvordan de bedst integrerer de tidligt blomstrende vækster.

I podcasten opdager du, at der altid findes en mulighed for at byde erantis velkommen, uanset din haves størrelse eller type. Det handler om at anerkende potentialet i hvert hjørne af din have og omfavne kreativiteten i havearbejdet. Det er en vidunderlig proces at introducere erantis i din have.

Uanset hvor du befinder dig på din haverejse, er der altid rum for vækst, indlæring og udvikling af dit grønne frirum. Ved at eksperimentere med erantis, kan du ikke kun berige din have med skønhed tidligt på sæsonen, men også bidrage til biodiversiteten ved at støtte de tidlige bestøvere i haven.

Gør som tusindvis af andre haveentusiaster og bliv en del af vores fællesskab.Tilmeld dig Blomsterhavens nyhedsbrev og få adgang til eksklusivt indhold, der kan hjælpe dig med at skabe din drømmehave. Følg Blomsterhaven på sociale medier og del din egen historie om erantis eller andre haveglæder med os. Hver have har sin egen unikke fortælling, og vi ser frem til at blive en del af din.

Med Ægte haveglæde som din ledsager, er du godt på vej mod en forårsdrøm i din egen have, fyldt med gyldne øjeblikke af erantis.

Både erantis og vintergækker er smukke som tæpper i haven – her i forbindelse med podcasten 'Ægte haveglæde'

Her er der fyldt kompost blandet med vasket grus i et større område i Blomsterhaven, hvorefter der er sået en stor portion frø ud.

Både erantis og vintergækker er smukke som tæpper i haven – her i forbindelse med podcasten 'Ægte haveglæde'

Vintergækker supplerer smukt de gule erantis i de tæpper man etablerer i haven.

En bi suger nektar i en erantis i forbindelse med podcasten 'Ægte haveglæde'

Erantis er en af de tidligste blomster, og indeholder mængder af nektar, som bierne virkelig sætter pris på i det allertidligste forår.

Tæppe af erantis som der fortælles om i podcasten 'Ægte haveglæde'

Klumper af erantis (og vintergækker) deles og flyttes jævnligt, og snart ses de smukkeste tæpper af erantis og vintergækker.

Erantis er nøjsom og klarer fint at stå i sneen – her i forbindelse med podcasten 'Ægte haveglæde'

Sne og frost er intet problem for erantis. Den er utrolig hårdfør og kan tåle begge dele.

Tæppe af erantis har bredt sig under et gammelt æbletræ i Blomsterhaven, som der fortælles om i podcasten 'Ægte haveglæde'

Tæppe af erantis har bredt sig under et af det gamle æbletræer i Blomsterhaven. Nogle er sået, andre er plantet.

Andre havepodcast

2024-03-05T12:21:25+01:00By |Podcast|

Læg en kommentar

Go to Top