Haveguiden2021-10-22T12:35:51+02:00

I dette hjørne af blomsterhaven.dk kommer der stille og roligt forskellige artikler om haven, lærerige havevideoer og smukke billeder af blomster og planter. Den lille haveredaktion består af Kenn Römer-Bruhn, der alene bygger det hele op. Du kan være sikker på, at han knokler alt, hvad han kan, så du kan få den helt rigtige haveoplevelse her på blomsterhaven.dk.

Langt de fleste af de planter du kan se på sitet, findes også fysisk i Kenns have. Under plantebeskrivelsen finder du et lille nummer, der refererer til det sted i haven, hvor den vokser. Kommer du til et åbent have-arrangement, vil du derfor kunne finde og se planterne med egne øjne. På hjemmesiden vil du også støde på planter, der engang har været her, men som af den ene eller anden årsag er væk igen.

Som have- og fotojournalist har Kenn rejst meget og besøgt de smukkeste haver rundt om i verden. Du vil derfor også kunne læse om planter fra nogle af de mange botaniske haver Kenn har besøgt – lige fra Islands nationale botaniske have (Grasagardur Botanical Garden) til Singapore Botanic Gardens, fra skønne hjemlige danske haver til haver rundt om i Norden – og ikke mindst fra England og USA.

Fra interviews og reportager har Kenn samlet ind til en række spændende podcast fra interessante personer og deres haver. Dem kan du snart lytte til her på kanalen, eller fra din favorit-lytte-station, uanset om det er fra Apple Podcast, Spotify m.fl. Havehygge direkte i ørerne …

Go to Top