ÅBEN HAVE ARRANGEMENTER

I juni og august står Blomsterhaven i fuld flor, og vi glæder os til at byde dig velkommen.

I 2021 er Blomsterhaven åben disse to weekender:

  • 5. og 6. juni fra kl. 10:00–16:00.
  • 14. og 15. august fra kl. 10:00–16:00.

I starten af juni og midt i august er to fantastiske tidspunkter, hvor haven står i fuld flor, og hvor du kan opleve mange af de vilde planter stå i blomst. Hen over sensommeren og efteråret 2021 klargøres nye bede og stianlæg, og haven åbner derfor først op igen i 2022, hvor nye havekurser tilbydes og det nye store væksthus (forhåbentlig) også står klar.

Forsamlingsloftet er i skrivende stund hævet til 100 personer, så du skal ikke booke billet. Bemærk, at der kan være tryk på besøgende lige når vi åbner, og vi håber selvfølgelig på, at der kommer en jævn fordeling af gæster hele dagen. Vores erfaring er, at der er færreste besøgende om eftermiddagen fra klokken 14:00 og til lukketid klokken 16:00.

Vi vil selvfølgelig sikre, at vi overholder forsamlingsloftet ved at tælle gæster, der kommer til og som forlader haven. Er der fyldt op, må du gå en lille tur i den skønne Smørmose og komme tilbage senere – eller du kan vente udenfor til andre forlader haven. Sådan må det være.

Entre

Entreprisen er 50,- pr. besøgende. Børn under 18 år har gratis adgang.

Praktiske oplysninger

COVID-19: I Blomsterhaven ønsker vi at passe godt på vores gæster og os selv, og vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes anbefalinger om at:

  • Blive hjemme ved symptomer på COVID-19.
  • Benytte den opstillede håndsprit.
  • Holde afstand, både til andre gæster og os.
  • Vi opfordrer til, at alle bærer mundbind.
  • Vi opfordrer kraftigt til, at gæster der ikke er vaccineret, testes inden besøget, så der ikke løbes nogen risiko.

Parkering: Der er parkering lige udenfor døren, men den kan hurtigt blive tæt pakket. Derfor opfordres alle til at tage cyklen – gerne gennem den smukke Smørmose i Hjortespring, eller fx via S-toget fra Hareskov station, hvor skoven samtidig kan nydes. Der er dog også parkeringsmulighed langs Gammelgårdsvej – tag venligst hensyn til vores søde naboer.

Dyr i haven: Det er ikke tilladt at tage sin hund med. Vi har selv hund, heste og fugleliv på ejendommen – og rådyr trives klos op ad haven.

Forfriskninger: Det er ikke muligt at købe kaffe og lignende.

Picnic: Det er tilladt at tage mad og drikke med i haven. Under de gamle æbletræer er der sat borde og stole op, hvor du kan sidde. Du rydder selv af og tager al affald med dig hjem igen.

Toiletfaciliteter: Bemærk venligst, at vi pt. ikke kan tilbyde toiletfaciliteter!

Plantesalg: Der vil være et skønt udvalg af stauder, småbuske samt nogle lækre kurve, hvor du kan være heldig at finde en skøn plante eller to og lidt havehygge-ting. Denne del udvides de følgende år. Kom også og bliv inspireret af de mange forskellige krukker, potter og højbede, der er i haven. De bruges som regi til fotografering og video, og her er det oplagt at hente inspiration. Som havejournalist får jeg ofte nyheder ind ét år før de lander i butikker og plantecentre, og dem vil du også kunne opleve mellem planterne på salgsbordene.

Åbningstider: Haven åbner klokken 10:00 og lukker igen klokken 16:00 på åben have-dage.

Adresse: Gammelgårdsvej 72, Hjortespring, 2730 Herlev.

Vi glæder mig helt vildt til at hilse på dig.

– Kenn & Iben Römer-Bruhn

havejournalist Kenn Römer-Bruhn beskærer roser
En humlebi suger nektar til sig fra en rød blomst af stjerneskæm
Koboltblå blomster på en alpemandstro får besøg af mange honningbier

Åben have
i Blomsterhaven

Datoer

5. og 6. juni 2021

14. og 15. august 2021

TIDSPUNKT

Alle dage fra 10:00 – 16:00

50 kr.

Betal ved entré