ÅBEN HAVE ARRANGEMENTER

I 2022 er der først åben have efter sommerferien. Haven er ved at gennemgår en større omlægning med nye havedesign, store blomstrende bede, spændende haverum og flere stier. Vilde bede trimmes og flere brændehække stables, så der er plads til endnu mere diversitet.

Et nyt, stort væksthus er også på vej – og i forbindelse med det, er der også skabt en række haverum, terrasser og krukkeområde. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hvornår er der åben have i Blomsterhaven?

  • Søndag d. 4. september kl. 10:00-16:00

Entre til åben have

Entreprisen er 50,- pr. besøgende. Børn under 18 år har gratis adgang.

Praktiske oplysninger

Parkering: Der er parkering lige udenfor døren, men den kan hurtigt blive tæt pakket. Derfor opfordres alle til at tage cyklen – gerne gennem den smukke Smørmose i Hjortespring, eller fx via S-toget fra Hareskov station, hvor skoven samtidig kan nydes. Der er dog også parkeringsmulighed langs Gammelgårdsvej – tag venligst hensyn til vores søde naboer.

Dyr i haven: Det er ikke tilladt at tage sin hund med. Vi har selv hund, kat, heste og fugleliv på ejendommen – og rådyr trives klos op ad haven.

Forfriskninger: Det er ikke muligt at købe kaffe og lignende.

Picnic: Tag gerne din egen mad og drikke med i haven. Under de gamle æbletræer er der sat borde og stole op, hvor du kan sidde. Du rydder selv af og tager al affald med dig hjem igen.

Toiletfaciliteter: Bemærk venligst, at vi pt. ikke kan tilbyde toiletfaciliteter!

Plantesalg: Der vil være et sporadisk udvalg af stauder, småbuske og måske nogle lækre kurve og andre havehygge-ting.

Inspiration: Kom også og bliv inspireret af de mange forskellige krukker, potter og højbede, der er i haven. Se smukke vækster i kønne sammensætninger i lækre krukker fra fx Bergs Potter og Landhave, der bruges som regi til fotografering og video, og her er det oplagt at hente inspiration. Se også forskellige belægninger som slotsgrus og sandsten rundt om i haven – og ikke mindst ved og i drivhuset. Som havejournalist får jeg ofte nyheder ind ét år før de lander i butikker og plantecentre, og dem vil du som også kunne opleve mellem planterne på salgsbordene.

Åbningstider: Haven åbner klokken 10:00 og lukker igen klokken 16:00 på åben have-dage.

Adresse: Gammelgårdsvej 72, Hjortespring, 2730 Herlev.

Vi glæder mig helt vildt til at hilse på dig.

– Kenn & Iben Römer-Bruhn

havejournalist Kenn Römer-Bruhn beskærer roser
En humlebi suger nektar til sig fra en rød blomst af stjerneskæm
Koboltblå blomster på en alpemandstro får besøg af mange honningbier