ÅBEN HAVE ARRANGEMENTER

Der er ikke flere åben have-arrangementer i 2021. Hen over sensommeren og efteråret 2021 klargøres nye bede, stianlæg, andre havedesign – og haven åbner derfor først op igen i 2022, hvor det nye store væksthus (forhåbentlig) også står klar. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

I 2022 åbner vi havelågen 4 søndage fordelt fra maj til august/september.

  • Datoer kommer.

I maj og starten af juni er det havens tidlige, smukke stauder og toårige, der pryder havens bede og rum. Hen over sommeren kommer de enårige og roserne, og fra midt i august står haven i fuld flor, og hvor du kan opleve mange af de vilde planter stå i blomst.

Der er også nye havekurser på vej i 2022, og deltagerne kan godt glæde sig til ægte havehygge, inspiration og få jord under neglene under trækronerne i blomsterhavens store have.

Entre til åben have

Entreprisen er 50,- pr. besøgende. Børn under 18 år har gratis adgang.

Praktiske oplysninger

COVID-19: I Blomsterhaven ønsker vi fortsat at passe godt på vores gæster og os selv, og vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes anbefalinger om at:

  • Blive hjemme ved symptomer på COVID-19.
  • Benytte den opstillede håndsprit.
  • Holde afstand, både til andre gæster og os.
  • Vi opfordrer kraftigt til, at gæster der ikke er vaccineret, testes inden besøget, så der ikke løbes nogen risiko.

Parkering: Der er parkering lige udenfor døren, men den kan hurtigt blive tæt pakket. Derfor opfordres alle til at tage cyklen – gerne gennem den smukke Smørmose i Hjortespring, eller fx via S-toget fra Hareskov station, hvor skoven samtidig kan nydes. Der er dog også parkeringsmulighed langs Gammelgårdsvej – tag venligst hensyn til vores søde naboer.

Dyr i haven: Det er ikke tilladt at tage sin hund med. Vi har selv hund, heste og fugleliv på ejendommen – og rådyr trives klos op ad haven.

Forfriskninger: Det er ikke muligt at købe kaffe og lignende.

Picnic: Tag gerne din egen mad og drikke med i haven. Under de gamle æbletræer er der sat borde og stole op, hvor du kan sidde. Du rydder selv af og tager al affald med dig hjem igen.

Toiletfaciliteter: Bemærk venligst, at vi pt. ikke kan tilbyde toiletfaciliteter!

Plantesalg: Der vil være et skønt udvalg af stauder, småbuske samt nogle lækre kurve, hvor du kan være heldig at finde en skøn plante eller to og lidt havehygge-ting. Denne del udvides de følgende år. Kom også og bliv inspireret af de mange forskellige krukker, potter og højbede, der er i haven. De bruges som regi til fotografering og video, og her er det oplagt at hente inspiration. Som havejournalist får jeg ofte nyheder ind ét år før de lander i butikker og plantecentre, og dem vil du også kunne opleve mellem planterne på salgsbordene.

Åbningstider: Haven åbner klokken 10:00 og lukker igen klokken 16:00 på åben have-dage.

Adresse: Gammelgårdsvej 72, Hjortespring, 2730 Herlev.

Vi glæder mig helt vildt til at hilse på dig.

– Kenn & Iben Römer-Bruhn

havejournalist Kenn Römer-Bruhn beskærer roser
En humlebi suger nektar til sig fra en rød blomst af stjerneskæm
Koboltblå blomster på en alpemandstro får besøg af mange honningbier