Måske kender du mig fra magasinerne ‘Alt om haven’, ‘Isabellas‘, ‘Allers Trädgåd‘, ‘Hagen for alle’, ‘Bolius‘ m.fl.? Jeg var tidligere ansat som have- og fotojournalist i et af Danmarks store mediehuse, hvor jeg fandt skønne havehistorier fra hele Norden, og supplerede dem med de smukkeste billeder.

I dag er jeg igen selvstændig som bl.a. podcaster, filmskaber, fotograf, skribent, forfatter og udvikler af sprudlende farverige idéer for den grønne branche. Mit lysegrønne firma kalder jeg Havejounalist.dk – et navn, der er ganske beskrivende.

Det kan også være, at du kender mig som designer, for i mere end 20 år har jeg arbejdet med design, grafik og kommunikation, og laver derfor også layout og produktion af lækre magasiner, produktkataloger, bøger og emballager – ikke kun for den grønne branche, men for mange kunder i hele Danmark og Norden.

Jeg bruger naturligvis min designerfaring her i Blomsterhavens forskellige bede og haverum, som jeg samtidig anvender til inspiration for både kunder og andre, der ønsker havedesign og hyggelige haverum, hvor form, struktur og farver når op i nye højder.

Kenn Römer-Bruhn arbejder med layout på en havebog i Adobe InDesign

Som typografi- og bognørd trives jeg i designprogrammet Adobe InDesign, som jeg bruger til at samle mine billeder og tekster. Det bliver til lækre layouts som fx i min seneste havebog: Din have – dine regler.

Alt i content-produktion

Du har måske mødt mig på mit reklamebureau, Poul Rømer Design, der indtil nullerne lå på Strøget i København. Det firma har jeg fortsat, dog under navnet PRdesign, som også har preducation.dk, havejournalist.dk samt denne side, blomsterhaven.dk, under sig. Jeg kender behovet hos både B2B og B2C, og kan derfor udarbejde idéoplæg, lave interviews, skrive og producere komplette løsninger uanset om det er bøger eller videoprogrammer, magasiner eller podcast, reklamestills eller artikler.

Jeg har et ultra avanceret digitalt setup, der giver mig mulighed for at håndtere samtlige processer: Artikler, foto, podcast og ikke mindst video i ekstrem høj kvalitet til den grønne branche og andre brancher – herunder arkitekter, designere, offentlige som private virksomheder.

Og det er naturligvis til gunstige priser!

Ring gerne (2077 6119) for en snak om mulighederne – grønne eller ej.

Signe Wenneberg befinder sig i godt selskab i Blomsterhaven

Der kommer mange gæster i Blomsterhaven, og her er det Signe Wenneberg, der interviewede mig til podcast’en ‘Jordforbindelse’.

Koboltblå blomster på en alpemandstro får besøg af mange honningbier

Der er brugt spændende planter med både farve og struktur i alle afskygninger i Blomsterhaven.

Haveglæden er rammen om det hele

Blomsterhaven.dk er mit grønne frirum og stedet, hvor jeg fortæller om det, jeg brænder så helt utroligt meget for: Nemlig at sprede vaske ægte haveglæde … Kig rundt på siderne og bliv haveglad i havelåget.

Der kom mange skønne kommentarer på mit tidligere hjemmebyggede drivhus, der blev omtalt i Claus Dalbys bog ‘Drivhusdrømme’, i livsstilsmagasinet ‘Isabellas’ og mange andre steder. Nu er et nyt drivhus ved at stå klar på matriklen, og jeg har valgt et i skandinavisk design, som kommer fra Sweden Green House. Med brystning og smukke døre, samt smukke sandsten i varme nuancer på gulvet. Af kvalitetsmaterialer, så drivhuset vil holde i mange år. I et stilmæssigt traditionelt nordisk design, så det fremstår elegant i landskabet mellem hus, have og den omgivende smukke natur.

Drivhuset bliver omdrejningspunktet for en række videoprogrammer og events som jeg endnu ikke kan røbe. Men det bliver den perfekte photo location til stills og video for den grønne branche. Det vil jeg godt garantere!

Jeg er en af de typer, der sprudler af energi og kreativitet, og jeg kunne aldrig ligge stille på en strand og slikke sol. I stedet går jeg på opdagelse og finder nye spændende steder og interessante mennesker. Jeg har fire børn med Iben, som jeg har været gift med siden 1988! Unge var vi, og nu er vi ‘unge’ med vores børnebørn, hvis flok vokser år for år.

Her fra Blomsterhaven ønsker jeg dig rigtig god læselyst – forhåbentlig kan jeg bidrage med en masse haveglæde, inspiration eller blot lidt forløsende tidsfordriv …

– Kenn Römer-Bruhn

Kenn Römer-Bruhn fylder kompost fra haven i et højbed af cortenstål

Jeg kan aldrig sidde stille, og her er jeg ved at skabe det ‘urbane’ område af træer, buske og blomster i højbede og krukker. Det bruger jeg til at lave foto og video af bymiljø / små haver til mine kunder i den grønne branche.