Digitalis i blomsterhavens junihave

Et par af de smukke almindelig fingerbøl, Digitalis purpurea, der vokser hist og her i et af bedene i Blomsterhaven.

Velkommen til Blomsterhaven

Som kreativ have- og videojournalist, fotograf, filmskaber, podcaster, skribent, forfatter, kunstner, designer og underviser, kommer jeg hele vejen rundt i haveuniverset – fra idéudvikling og strategi til færdige projekter / billeder / film / manus / artikler etc. Ydelser herfra kan du købe hos mig via havejournalist.dk.

For dig der ønsker inspiration og haveglæde til din have, vil jeg dele min enorme vidensbank i form af billeder, tekster og video her på sitet, som du kan se og læse. Kvit og frit – værs’go’!

2021 har været et vildt spændende haveår for mig, og jeg har landet mange gode aftaler med andre dygtige folk, brands og medier. Jeg ligger aldrig stille (det kan jeg ikke), og har brugt timer på at forme strategier, idéer og design til kunder, haven og til skønne havefolk, der kommer på besøg.

Nye bede kommer løbende til i haven, og eksisterende bede udvides med spændende planter. Haverum etableres og sættes i kontekst med smukke sammensætninger, så du kan finde inspiration til dit eget havedesign. Blomsterhavens havekurser tilbydes her i haven i skønne naturlige omgivelser, blot en cykeltur fra København. I 2022 tilbydes endnu flere havekurser, som fx kursus i stauder, farver, nybegynderhaven, kompost m.fl. I sensommeren 2022 dukker der også kurser i havedesign op.

Blomsterhaven i Hjortespring ved Hareskoven er 13.000 kvm stor. Den dyrkes naturligt og efter økologiske og bæredygtige principper – med respekt for den omgivende, fredede natur. Her er rigelig med plads at boltre sig på til alle mulige og umulige haveprojekter. I 2022 afholdes endvidere en række spændende events – skal dit brand også med?

Som du måske kan se, er blomsterhaven.dk godt i gang med at udvikle sig, og nyt indhold kommer hele tiden til. Podcast produceres, bøger skrives, film kreeres.

Jeg er 100 % inde i den grønne branche som bl.a. have- og videojournalist, fotograf, strategiudvikler og lobbyist indenfor haveemner – og jeg har allerede fået mange kunder – og har mega travlt.

Mine grønne havedrømme er gået i opfyldelse. Giv et pip, hvis vi skal lege sammen …

– Kenn Römer-Bruhn