Digitalis i blomsterhavens junihave

Et par af de smukke almindelig fingerbøl, Digitalis purpurea, der vokser hist og her i et af bedene i Blomsterhaven.

Velkommen til Blomsterhaven

Som kreativ havejournalist, fotograf, filmskaber, skribent, forfatter, kunstner og underviser, kommer jeg hele vejen rundt i haveuniverset – fra idéudvikling til færdigt projekt / billede / film / manus / artikel etc. Ydelser herfra kan du købe hos mig via havejournalist.dk.

For dig der ønsker inspiration og haveglæde til din have, vil jeg dele min enorme vidensbank i form af billeder, tekster og video her på sitet. Kvit og frit – værs’go’!

Min have i Hjortespring ved Hareskoven er 13.000 kvm stor. Jeg dyrker den naturligt, økologisk og bæredygtigt – med respekt for den omgivende fredede natur – og har rigelig med plads at boltre mig på til alle mulige og umulige haveprojekter.

Som du måske kan se, er blomsterhaven.dk stille og rolig ved at udvikle sig, og indhold kommer løbende til. Den rigtige struktur og form er fundet, så du kan få den helt rigtige haveoplevelse på mit nye site.

2021 bliver et vildt spændende haveår for mig og jer, der kommer på besøg. Haven ligger ikke stille hen – den udvides løbende med spændende planter i smukke sammensætninger, så du kan finde inspiration til dit eget havedesign. Havekurser tilbydes her i haven i skønne omgivelser. Flere havekurser er på vej, som fx kursus i havedesign, nybegynderhaven, kompost, fra frø til blomst m.fl.

Til orientering blev blomsterhaven.dk oprindelig startet op under et andet navn i 2003, og brugt som en havedagbog. Navnet blev ændret til det nuværende i 2012. Den blev solgt i 2016 til isabellas.dk, hvor jeg blev ansat på deltid som kreativ have- og fotojournalist. Nu hvor Aller Grøn – og dermed mit skønne havemagasin, ‘Alt om haven’ – er lukket, har jeg fået blomsterhaven.dk tilbage.

Nu har jeg valgt at gå 100 % ind i den grønne branche som bl.a. selvstændig have- og fotojournalist, filmskaber og som havelobbyist, og jeg har allerede fået mange kunder – og har travlt.

Mine grønne havedrømme er gået i opfyldelse …

– Kenn Römer-Bruhn