Digitalis i blomsterhavens junihave

Et par af de smukke almindelig fingerbøl, Digitalis purpurea, vokser hist og her i bedene i Blomsterhaven.

Velkommen til Blomsterhaven

Som kreativ have- og videojournalist, fotograf, filmskaber, podcaster, skribent, forfatter, kunstner, designer og underviser, kommer jeg hele vejen rundt i haveuniverset – fra idéudvikling og strategi til færdige projekter, billeder, film, manus, artikler etc. Mine kunder tæller bl.a. Danmarks Radio, Det Nordjyske Mediehus, Aller Media, Egmont, Benjamin Creative, Bonnier Publications, Politiken, Berlingske Media samt et bredt udsnit af nordiske virksomheder indenfor den grønne branche. Ydelser herfra kan du købe hos mig via havejournalist.dk.

Jeg begyndte i 2020 og i løbet af blot to år har jeg landet mange gode aftaler med andre dygtige folk, brands og medier. Jeg ligger aldrig stille (det kan jeg ikke), og har brugt timer på at forme strategier, idéer og design til kunder. I haven arbejder jeg lige så ihærdig, så jeg kan byde skønne havefolk velkommen på besøg i smukke omgivelser.

For dig der ønsker inspiration og haveglæde til din have, vil jeg dele min enorme vidensbank i form af billeder, tekster, video og lyd (podcast) her på sitet, som du kan se, læse og lytte til. Kvit og frit – værs’go’!

Nye bede kommer løbende til i haven, og eksisterende udvides med interessante planter. Haverum etableres og sættes i kontekst med smukke sammensætninger, så du kan finde inspiration til dit eget havedesign. Blomsterhavens havekurser tilbydes her i haven i de skønneste, naturlige omgivelser, blot en cykeltur fra København. I 2023 tilbydes endnu flere havekurser, som fx kursus i stauder, farver, begynderhaven m.fl. Et meget populært havekursus ‘Design din egen have’ følger du både i for- og sensommeren, så følg endelig med, hvis du har lyst til at lære mere herom.

Blomsterhaven i Hjortespring ved Hareskoven er 13.000 kvm stor – og dermed en af Københavns største private haver. Den dyrkes naturligt og efter bæredygtige principper med respekt for den omgivende, fredede natur. Her er rigelig med plads at boltre sig på til alle mulige og umulige haveprojekter. I 2023 afholdes endvidere en række spændende events – skal dit brand også med?

Som du måske kan se, er blomsterhaven.dk godt i gang med at udvikle sig, og nyt indhold kommer hele tiden til. Podcast produceres, bøger skrives, film kreeres.

Jeg er 100 % inde i den grønne branche som bl.a. have- og videojournalist, fotograf, strategiudvikler og lobbyist indenfor haveemner – og som du måske har læst, har jeg allerede fået mange kunder.

Mine grønne havedrømme er gået i opfyldelse. Giv et pip, hvis vi også skal lege sammen …

– Kenn Römer-Bruhn