Digitalis i blomsterhavens junihave

Et par af de smukke almindelig fingerbøl, Digitalis purpurea, vokser hist og her i bedene i Blomsterhaven.

Velkommen til Blomsterhaven

Min vision er at hjælpe og guide mennesker med deres haver, planter, blomster og natur. Det kan være helt almindelige haveejere, men også selvstændige, ledere, medarbejdere og teams, som jeg kan rykke fra at arbejde ud fra en flowagtig tilstand til at realisere talenter og styrker. Jeg kommer hele vejen rundt, og kan på den måde både hjælpe med at få dit mindset på dit havedesign op på præcist det du drømmer om. Og jeg kan bidrage med en form for bevidsthedsudvikling, hvor hjerne, krop og sjæl er med hele vejen på fx B2B teambuildings og workshops.

Som kreativ have- og videojournalist, fotograf, filmskaber, podcaster, skribent, forfatter, kunstner, designer og underviser, har jeg arbejdet med idéudvikling og strategi til færdige projekter, billeder, film, manus, artikler etc. Mine kunder tæller bl.a. Danmarks Radio, Det Nordjyske Mediehus, Aller Media, Story House Egmont, Benjamin Creative, Bonnier Publications, Politiken, Berlingske Media samt et bredt udsnit af nordiske virksomheder.

Jeg begyndte i 2020 og i løbet af blot to år har jeg landet mange gode aftaler med andre dygtige folk, brands og medier. Jeg ligger aldrig stille (det kan jeg ikke), og har brugt timer på at forme strategier, ideer og design til mine kunder. I haven arbejder jeg lige så ihærdig, så jeg kan byde havefolk og andre velkommen på besøg i de smukkeste omgivelser.

For dig der ønsker inspiration og haveglæde til din have, vil jeg dele min enorme vidensbank i form af billeder, tekster, video og lyd (podcast) her på sitet, som du kan se, læse og lytte til – kvit og frit. Snart kan du også købe eBøger og adgang til forskellige forløb – og har du eller dit firma brug for sparring, så send mig en besked.

I min have kommer der løbende nye bede til, og eksisterende udvides med interessante planter og spændende farvekombinationer. Haverum etableres og sættes i kontekst med smukke sammensætninger, så du kan finde inspiration til dit eget havedesign. Blomsterhavens havekurser tilbydes her i haven i de skønneste, naturlige omgivelser, blot en cykeltur fra København. I 2024 tilbydes endnu flere havekurser, som fx kursus i stauder, farver, begynderhaven m.fl. Et meget populært havekursus ‘Design din egen have’ følger både i for- og sensommeren, så følg endelig med, hvis du har lyst til at lære mere herom.

Blomsterhaven i Hjortespring ved Hareskoven er 13.000 kvm stor – og dermed en af Københavns største private haver. Den dyrkes naturligt og efter bæredygtige principper med respekt for den omgivende, fredede natur. Her er rigelig med plads at boltre sig på til alle mulige og umulige haveprojekter. I 2024 afholdes endvidere en række spændende events – skal dit brand også med?

Som du måske kan se, udvikler blomsterhaven.dk sig, og nyt indhold kommer hele tiden til. Podcast produceres, bøger skrives, film skabes.

Mine grønne drømme er gået i opfyldelse. Giv et pip, hvis vi også skal lege sammen …

– Kenn Römer-Bruhn