Generelle oplysninger

Blomsterhaven
Gammelgårdsvej 72
Hjortespring
2730 Herlev
CVR: 16613134
Telefon: 20776119
Email: shop@blomsterhaven.dk

 

Generelt

Tilmeldingen og bestillinger til kurser, events mm. er ikke personlig, og du kan godt tilmelde og købe flere pladser på et kursus/event. Tilsvarende kan en anden overtage din plads, hvis du selv skulle blive forhindret.

Tilmeldingen/bestillingen gælder det kursus og nøjagtig den dato der er angivet i kvitteringen – også selv om det samme kursus afholdes flere gange på forskellige datoer/tidspunkter.

Kursernes afholdelse

Med mindre andet er angivet, afholdes kurser, events og workshops i Blomsterhaven, Gammelgårdsvej 72, Hjortespring, 2730 Herlev.

Selve afviklingen afhænger af kursets indhold og varighed. Som udgangspunkt serveres der kaffe, te og hjemmebag. Ved kurser af længere varighed – herunder heldagskurser – serveres der typisk også både morgenmad, en let anretning i løbet af kursusdagen og eftermiddagskaffe/kage, som naturligvis er indregnet i kursusprisen.

Med mindre andet er angivet, er alle materialer, som skal bruges til kurset, indeholdt i kursusprisen. Kursister skal dog normalt selv medbringe værktøj, som fx saks, skærekniv eller andet.

Normalt er der en deltagerbegrænsning på 8, men ved events og særlige workshops kan deltagerantallet være højere.

Vær opmærksom på, at der bl.a. er heste, bier, rådne træer (grene kan knække = diversitet), giftige vilde urter o.lign. på ejendommen og, at du derfor deltager på kurset på eget ansvar.

Priser

Hos Blomsterhaven er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte kurser/events.

Betaling

Blomsterhaven modtager betaling med MobilePay og direkte bankoverførsel. Betalingen trækkes på din konto, når kurset/eventet er købt. Alle beløb er i danske kroner og er inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede kurser/events.

Din tilmelding – og dermed reservation af plads på kurset – er gældende fra det tidspunkt vi modtager din betaling og bekræfter pladsen på kursus. Den kvittering du modtager fra MobilePay eller som PDF på mail, er din billet, som skal medbringes på kursusdagen.

Fortrydelsesret

Køb af billetter til kurser, events eller eventrelaterede tillægsprodukter såsom madbilletter, overnatning, transport, digitale produkter mm. er i henhold til “Lov om visse forbrugsaftaler, §17 stk. 2 og §9 stk. 2 nr. 2a”, ikke omfattet af fortrydelsesret. Såfremt et arrangement aflyses refunderes billetten naturligvis, og beløbet bliver automatisk tilbageført på den trukne betalingskonto. Gebyrer refunderes ikke.

Kan du ikke deltage på et kursus, du har købt billet til, kan du overdrage din billet til en anden.

Lever produktet ikke op til din forventning, så kontakt os venligst.

Aflysning

I tilfælde af sygdom fra Blomsterhavens side, kan et kursus risikere at blive aflyst. Er det tilfældet holder Blomsterhaven naturligvis samtlige deltagere skadesløs ved enten:

  1. at tilbyde det samme kursus på et senere tidspunkt – efter aftale med den enkelte kursist, eller
  2. at refundere det fulde deltagergebyr

Blomsterhaven aflyser aldrig et kursus på grund af for få tilmeldte. Er du tilmeldt, er du sikker på en plads uanset deltagerantal, og kan oven i købet være heldig, at du er den eneste – men det er du nok ikke :).

Rettigheder

Alle rettigheder til workshops, kurser, events og digitale produkter tilhører Blomsterhaven.

Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Dit digitale produkt er personligt, og det er ikke tilladt at sælge, videresende, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet, hverken privat eller kommercielt. Det gælder både for indholdet af vores online produkter, downloadede produkter, livehold, workshop og kurser.

Persondatapolitik

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Blomsterhaven. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: shop@blomsterhaven.dk