Din spiselige have i juni

Lær hvordan du kan dyrke, høste, tilberede, gemme og nyde de lækreste råvarer, uanset om din have er stor eller lille, om du har altan eller baggård, om du dyrker i køkkenhaven, højbede eller krukker.

Tekst, foto og video: Kenn Römer-Bruhn, have- og fotojournalist.

Din spiselige have i juni kommer naturligvis ind på Kenns populære hyldeblomstchampagne, og Helena giver gode råd om plukning af hyldeblomsterne. Men det er nu jordbær, der er i fokus i denne skønne udsendelse fra en køkkenhave, der sprudler af sunde, smagfulde afgrøder. De tilberedes i et simpelt udekøkken lige ved siden af køkkenhaven i Blomsterhaven.

Mon radiserne er dukket op, som Helena såede i sidste episode? Er der andre overraskelser?

I videoen som du kan se herunder, viser Kenn, hvordan du kan dyrke jordbær og hyld, uanset om din have er stor eller lille, om du har altan eller baggård, om du dyrker i køkkenhaven, højbede eller krukker. Helena viser dig hvordan du kan forvandle havens grønne (og røde) guld til smagfulde retter og tilbehør.

Rigtig god fornøjelse …

Jordbær fra episoden Din spiselige have i juni

I denne episode handler det bl.a. om de aromatiske, lækre jordbær.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privatlivspolitik.

Idé og koncept: ©2021 Kenn Römer-Bruhn og Helena Grayston.