B2B Blomstrende teambuilding

Inspirerende og blomstrende teambuilding i form af skræddersyede Gardening Classes.

Gardening Classes

Teambuilding

Jeg hedder Kenn Römer-Bruhn og min vision er at hjælpe og inspirere både mennesker i og udenfor arbejdsmarkedet, selvstændige, ledere, medarbejdere og teams. Du får redskaber til at gå fra en flow-agtig tilstand til at realisere talenter og styrker. Det sker ved at bringe ro, emotioner, engagement, relationer, mening og formål i spil. Ja, det er parametre fra positiv psykologis trivselsmodel som vi sætter i spil, men at arbejde med natur og planter, handler også om en terapeutisk tilgang. Så når du booker en teambuilding, får du en form for bevidsthedsudvikling og energi ved at bruge hjerne, hjerte, krop og sjæl.

 1. Jeg tilbyder dig og dit team en  blomstrende teambuilding-oplevelse, hvor I arbejder med farver, form og struktur – og ikke mindst sammensætningen af planter og blomster på en kreativ måde.
 2. Masser af læring og blomstrende farverig inspiration til teamet med sammensætninger, der giver indtryk og værdi, og som efterfølgende kan skabe begejstring på kontoret eller i hjemmet som i egen have.
 3. Et skræddersyet teambuilding event, så det rammer jeres ønsker for teamdynamik, indhold og oplevelser. Det er også muligt at bestille et fuldt Garden Class-forløb for en gruppe på min. 5 personer.

“Jeg er ude og besøge Kenn, der er haveentusiast og en kæmpe, kæmpe havenørd, fordi han har en have, som både er vild og er noget helt særligt. Det er simpelthen en af de aller smukkeste haver jeg nogen sinde har set. Blomsterhaven er et rigtig godt sted at få inspiration. Jeg har bare så meget lyst at gå agurk derhjemme efter at have besøgt Kenns have. Det er fedt!”
– Lene Beier, TV-vært og naturelsker

Det får du og dine kollegaer

I får vigtige redskaber og en sanselig oplevelse til at gøre arbejdet til en kilde til lykke både for dig selv og andre. I får en spændende, inspirerende og ikke mindst en unik tid sammen i helt utrolig smukke og uformelle rammer i private omgivelser i en af Københavns største private haver.

Haven emmer af stor inspiration indenfor plantevalg, havedesign og -arkitektur, og skaber begejstring med spændende vækster, haverum, farver og grønne elementer, som I kan skabe glæde og begejstring med derhjemme.

Arrangementet bliver skræddersyet, hvor indhold og forløb er aftalt på forhånd. På den måde skaber vi sammen en oplevelse for jeres team, direktion, udviklingsforløb, kunder mm.

Gardening Class har udviklet ‘Et grønt bæredygtigt greb’-modellen, som I vil opleve. Modellen og hele arrangementet giver stor læring og inspiration til endnu mere glæde og succes i ens grønne liv på arbejdet og hjemme.

Din leder af arrangementet er Kenn Römer-Bruhn, som vil lære dig og dine kollegaer, at det at dyrke haven – både i form af design, afgrøder og blomster – giver inspiration, gode minder og oplevelser i helt unikke omgivelser med en nærmest terapeutisk stemning.

  Firma

  Navn og efternavn

  Email

  Mobilnr.

   

   

  Humlebi flyver hen til en kaukasisk blåhat

  Her frister haven med skønne farver, form og struktur, der giver kulør og humør til dig og dine kollegaer. Det behøver jo ikke at være kedeligt, vel?

  Praktisk information

  • Vi starter med en intro om ‘Et grønt bæredygtigt greb’. Derefter Master Class med demonstration af teknikker i dagens agenda og en gourmet snack.
  • Teamdynamik og -indhold aftales og skræddersyes med Kenn Römer-Bruhn, som også vil lede arrangementet.
  • Et arrangement varer 6 timer og kan frit placeres mellem kl. 10:00 – 22:00 fra mandag-torsdag.
  • Antal deltagere: 6-15 personer.
  • Vi hjælper gerne med kontakt til gode konference faciliteter og behov for transportløsninger.
  • Arrangement kan også gennemføres på engelsk, norsk og svensk.

  Kenn Römer-Bruhn stiller sin have og orangeri til rådighed for en række spændende events. Haven er med sine 13.000 kvm i en af Københavns største, og er spækket med inspiration, sanselighed, afslapning og hygge. Stemningen i haven er nærmest terapeutisk og alle kommer fra eventet med humøret i top!

  Få humøret og arbejdsglæden i top

  Kenn Römer-Bruhn er det man kalder en vaskeægte havemand. Han har altid elsket og dyrket det skønne haveliv, og har i mange år ernæret sig som grundig og dybdegravende havejournalist med fokus på almindelige mennesker og deres haver, planter og uderum. Nu står han klar til at øse ud af sin enorme viden på events og teambuilding. Kenn tøver ikke med at dele ud af mange af sine finurlige havetips for slet ikke at sige sit gode, grønne humør. På teambuilding kan der ske mange spændende ting — findes det et sted i haven, så kommer vi på det i en eller anden form på eventet. Måske planter du en pelargonie, måske kaster du med økse, måske tænder du et bål.

  “Jeg er taget ud til en meget dygtig haveentusiast. Det er første gang i alle de udsendelser jeg har lavet, at jeg virkelig ville ønske, at jeg havde kamera med. For da jeg gik ind gennem havelågen til Blomsterhaven, tænkte jeg bare – WOUW …”
  – Signe Wenneberg, Jordforbindelse/podcast

  Blomsterhavens podcast: Farvel til eventyrhaven med svensk og norsk hegn

  Ingen teambuilding-events er ens, og deraf heller ikke agendaen for netop dit event. Vi ser, hvad der sker og bliver underholdt og samarbejder om forskellige elementer med fokus på det grønne.