Styrk dit team i naturens rammer

Oplev skræddersyede teambuilding-aktiviteter, der fremmer samarbejde og kreativitet i din virksomhed, omgivet af Blomsterhavens inspirerende omgivelser.

Teambuilding med blomstrende resultater

Mit navn er Kenn Römer-Bruhn, og min mission er at hjælpe og inspirere mennesker både inden for og uden for arbejdsmarkedet. Uanset om du er selvstændig, leder, medarbejder eller en del af et team, ønsker jeg at give dig redskaber til at udnytte dit fulde potentiale og styrker. Gennem min tilgang bringer vi ro, følelser, engagement, relationer, mening og formål i spil. Dette bygger på principperne fra positiv psykologi og trivselsmodellen. At arbejde med naturen og planterne indebærer også en terapeutisk tilgang. Når du booker teambuilding i Blomsterhaven, får du en form for bevidsthedsudvikling og energi, der involverer din hjerne, hjerte, krop og sjæl.

Jeg tilbyder dig og dit team en unik og blomstrende teambuilding-oplevelse, hvor I vil arbejde med farver, form og struktur, samt sammensætningen af planter og blomster på en kreativ måde. Eller opbygge sammenplantninger, som I kan tage med jer hjem i virksomheden. Eller vi kan arbejde med naturens materialer og bygge forskellige ting af det vi finder. Blomsterhaven tilbyder masser af læring og natur samt inspirerende farver til dit team, med sammensætninger der skaber indtryk og værdi. Disse erfaringer kan efterfølgende skabe begejstring både på kontoret og derhjemme, som en del af kontoret eller i jeres egne haver.

Blomsterhaven skræddersyr teambuilding-arrangementet, så det passer til jeres ønsker og behov for teamdynamik, indhold og oplevelser. Der er også mulighed for at booke et komplet forløb til grupper på minimum 5 personer.

Jeg ser frem til at skabe en blomstrende oplevelse for dit team, hvor I kan lære, vokse og styrke jeres samarbejde.

Blomstrende hilsener

– Kenn Römer-Bruhn

Jeg er ude og besøge Kenn, der er haveentusiast og en kæmpe, kæmpe havenørd, fordi han har en have, som både er vild og er noget helt særligt. Det er simpelthen en af de aller smukkeste haver jeg nogen sinde har set. Blomsterhaven er et rigtig godt sted at få inspiration. Jeg har bare så meget lyst at gå agurk derhjemme efter at have besøgt Kenns have. Det er fedt!

– Lene Beier, TV-vært og naturelsker

Skab en meningsfuld og styrket samarbejdsånd

Med Blomstrende teambuilding får du og dine kollegaer muligheden for at skabe en dybere forbindelse og styrke samarbejdsånden i jeres team. Gennem en meningsfuld og engagerende oplevelse, der kombinerer natur, planter og teamwork, vil I opbygge tillid, kommunikation og samarbejdsevner, der vil have en positiv indvirkning på jeres arbejdsmiljø og resultater.

Med i konceptet vil I også lære om ‘Et grønt bæredygtigt greb’-modellen, som er udviklet særligt til teambuilding her i Blomsterhaven. Modellen og hele arrangementet giver en dybdegående læring og inspirerer til endnu mere glæde og succes i jeres grønne liv – både på arbejdet og hjemme.

De skræddersyede arrangementer er designet til at imødekomme jeres specifikke behov og ønsker. Sammen kan vi tilpasse indhold og forløb, så det passer til jeres team, ledelse, udviklingsforløb, kunder og meget mere. Jeg ønsker at skabe en unik oplevelse, der styrker samarbejdet og bringer jer tættere sammen.

Når I deltager i Blomstrende teambuilding, får I ikke blot en meningsfuld og engagerende oplevelse. I vil også nyde de smukke og inspirerende omgivelser i en af Københavns største private haver. Denne have er en kilde til inspiration inden for plantevalg, havedesign og -arkitektur, og den vil give jer ideer til at skabe glæde og begejstring derhjemme.

Jeg ser frem til at skabe en blomstrende og meningsfuld oplevelse for jer, hvor I kan lære, vokse og styrke jeres samarbejde i en grøn og inspirerende atmosfære.

En staude som pimpinelle har blomster i skærm, og på kurset 'Lær at bruge stauder i din have', lærer du om forskellige former på stauder.

De varierende former i haven bidrager til nuancer i det samlede visuelle udtryk, hvilket spejler dynamikken på arbejdspladsen. Her bidrager hver enkelt medarbejders unikke kvaliteter til at skabe et samlet, stærkt og effektivt team.

Glade kursister på havekursus i Blomsterhaven

I Blomsterhaven finder I en rummelig og indbydende oase, der er perfekt til teambuilding og events. Med dens omfangsrige areal tilbyder haven en idyllisk og fredfyldt atmosfære, hvor deltagere kan udfolde sig, samarbejde og skabe forbindelser i naturens skønne omgivelser.

Book her, eller kontakt os for yderligere informationer

  Firma

  Navn og efternavn

  Email

  Mobilnr.

   

   

  Hos Bonniers Publications A/S havde vi hørt om Kenn Römer-Bruhn, og fik sat et møde i stand, hvor vi hurtigt blev klar over, at vi havde fat i den helt rigtige til opgaven. Kenns erfaring og viden om hele design- og kommunikationsbranchen tog os med storm, og hans rolige overblik og pædagogiske formidling gjorde, at valget af vores nye mentor ikke var svær at tage.

  – Leif Jonasson, Redaktionschef

  Glade kursister på havekursus i Blomsterhaven

  Der er god plads i Blomsterhaven, og de mange terrasser og opholdspladser giver muligheder for forskellige aktiviteter.

  Bliv ringet op af Kenn

   Du skal acceptere, at Blomsterhaven må kontakte dig. Ovenstående oplysninger bruges kun til ekstern lagring af navn og mobilnummer i forbindelse med opkald jf. teambuilding og events.

    

    

   Opdag den unikke kraft af arbejde i naturen som et teambuilding-værktøj med Kenn Römer-Bruhn. Her lærer du og dine kolleger, hvordan haven – fra design og planter til materialer og blomster – kan inspirere, skabe varige minder og giver inspiration, gode minder og tilbyder enestående oplevelser i helt unikke omgivelser med en nærmest terapeutisk stemning.

   Praktisk information

   • Første del af arrangementet indledes med en introduktion til ‘Et grønt bæredygtigt greb’. Derefter vil der være en Gardening Class, hvor der demonstreres teknikker og metoder, der er en del af dagens program, mens I nyder en gourmet snack (som I måske selv vil være med til at kreere?).
   • Teamdynamikken og indholdet i arrangementet vil blive skræddersyet og aftalt med Kenn Römer-Bruhn, som også vil lede arrangementet og sørge for en fantastisk oplevelse.
   • Arrangementet har en varighed på op til 6 timer og kan placeres frit mellem kl. 10:00 og 22:00 fra mandag til torsdag.
   • Antallet af deltagere er ideelt mellem 6 og 15 personer, så I kan få den optimale oplevelse og interaktion.
   • Hvis I har behov for konferencefaciliteter eller transportløsninger, hjælper vi gerne med at arrangere dette.
   • Arrangementet kan også afholdes på engelsk, norsk eller svensk, så det passer bedst til jeres teams behov og præferencer.

   Kenn Römer-Bruhn åbner op for sin store have og orangeri for at skabe en unik og inspirerende oplevelse. Med en imponerende størrelse på 13.000 kvm er haven en af Københavns største, og byder på en overflod af inspiration, sanselighed, afslapning og hygge. Haven skaber en nærmest terapeutisk stemning, og alle deltagerne vil forlade arrangementet med højt humør og begejstring!

   Humlebi flyver hen til en kaukasisk blåhat

   Som farverige blomster i en have tilfører vi alle forskellige nuancer til teamets samlede billede. Sammen skaber vi et dynamisk og farverigt arbejdsmiljø, hvor hver enkelt bidrager med sin unikke farve, form og tekstur.

   Få humøret og arbejdsglæden i top med Blomsterhavens teambuilding

   Kenn Römer-Bruhn er en ægte havemand med en dyb passion for det smukke haveliv. Gennem mange år har han arbejdet som dygtig og engageret havejournalist og fotograf med fokus på almindelige mennesker og deres haver, planter og udendørsområder. Kenn har også arbejdet med design og kommunikation i mere end 25 år, og er klar til at dele sin enorme viden og erfaring på events og teambuilding-arrangementer. Kenn er heller ikke bleg for at dele sine finurlige havetips og sprede sit gode, grønne humør. På vores teambuildings og events kan der ske mange spændende ting – hvad end det er i form af at plante en pelargoniestikling, sammensætte farverige stauder eller tænde et bål. Vi skaber en unik oplevelse i haven, hvor vi udforsker forskellige aktiviteter og skaber minder sammen.

   Lad Blomsterhavens teambuilding-arrangementer løfte stemningen og arbejdsglæden til nye højder. Kenn vil skræddersy et event, der passer perfekt til jeres teams behov og ønsker. Uanset om I ønsker at styrke samarbejdet, forbedre kommunikationen eller bare have en sjov og mindeværdig dag sammen, så er vi klar til at levere en uforglemmelig oplevelse.

   Kenn ser frem til at byde jer velkommen i haven, hvor I kan opleve alt det, den har at byde på. Sammen vil vi skabe et event fyldt med sjov, læring og inspiration, der vil bringe jer tættere sammen og styrke jeres teamånd.

   Du kan booke arrangementet via formularen, hvor du naturligvis også kan stille spørgsmål.

   Lad os sammen skabe en fantastisk oplevelse i haven!

   Det var et helt igennem godt kursus. Kenn er engageret og kan hurtigt sætte sig ind i vores tankegang. Og så kan han sit kram til fingerspidserne. Alle var med hele vejen, og tusinde mange tak!

   – Jette Hartø, Finanssektorens Arbejdsgiverforening

   Bliv ringet op af Kenn

    Du skal acceptere, at Blomsterhaven må kontakte dig. Ovenstående oplysninger bruges kun til ekstern lagring af navn og mobilnummer i forbindelse med opkald jf. teambuilding og events.

     

     

    Blomsterhavens podcast: Farvel til eventyrhaven med svensk og norsk hegn

    Hvert teambuilding-event i Blomsterhaven er unikt, præcis som hver en gren i et håndlavet hegn. Blomsterhavens events udformes med fokus på det grønne, hvor vi tilpasser os naturens rytme, udfolder kreativitet og samarbejder om at skabe noget særligt sammen.