Digitalis i blomsterhavens junihave

Som kreativ havejournalist, fotograf, filmskaber, skribent, forfatter, kunstner og underviser, kommer jeg hele vejen rundt i haveuniverset – fra idéudvikling til færdigt projekt / billede / film / manus / artikel etc. Ydelser herfra kan du købe hos mig via havejournalist.dk.

For dig der ønsker inspiration og haveglæde til din have, vil jeg dele min enorme vidensbank i form af billeder, tekster og video her på sitet.

Min have i Hjortespring ved Hareskoven er 13.000 kvm stor. Jeg dyrker den naturligt, økologisk og bæredygtigt – med respekt for den omgivende fredede natur – og har rigelig med plads at boltre mig på til alle mulige og umulige haveprojekter.

Som du måske kan forstå, er blomsterhaven.dk under oprettelse, så indholdet må du vente på. Jeg har brug for den rigtige struktur og form for, at det kan give dig den helt rigtige haveoplevelse på mit nye site.

Til orientering blev blomsterhaven.dk født i 2012 som en havedagbog. Den blev solgt i 2016 til isabellas.dk, hvor jeg blev ansat på deltid som kreativ have- og fotojournalist. Nu hvor Aller Grøn er lukket, går jeg fuld tid på mine egne havedrømme, og har fået blomsterhaven.dk tilbage.

Jeg er nærmest lykkelig …

– Kenn Römer-Bruhn