Drivhusdrømmen

Du har lige fået drivhus – eller måske drømmer du om et. Få øjnene op for det at have edrivhus eller orangeri i haven.

Sommer i et drivhus fra Sweden Green House

Drivhusdrømmen

Kurset, der giver dig konkret viden om drivhuse og orangerier

I Blomsterhaven bliver du inspireret af de smukke rammer. Det bliver din legeplads, hvor du hurtigt får styr på de grundlæggende ting, der gælder for det at have, eller det at investere i et drivhus. Du lærer om forskellen mellem drivhuse og orangerier, placering og områderne rundt om drivhuset.

Bliv ordentlig klædt på

Eftermiddagen begynder med en informativ rundtur i Blomsterhaven, hvor du ser forskellige elementer, der giver inspiration til din egen grønne oase. Du ser kreative løsninger på terrasseplaceringer, anvendelsen af materialer og Kenn hjælper dig sikkert igennem det hele.

Velkommen til dit drivhus-eventyr!

Er du klar til at forlænge sæsonen og berige din have med et drivhus? ‘Drivhusdrømmen’ er et havekursus for dig, der ønsker at forstå alle aspekter af drivhuset, fra placering og jord til belægning og tag. Havekurset vil guide dig gennem planlægning, opbygning og optimal udnyttelse af et drivhus, så du kan nyde friske grøntsager, urter og blomster det meste af året. Drivhuset er også en oase for afslapning og fordybelse, som du vil opleve på dagen.

Kenn Römer-Bruhn under forberedelse til et havekursus

Det er have- og drivhuseksperten, Kenn Römer-Bruhn, der guider dig gennem dagens drivhuskursus.

Har du en særlig dato i tankerne? Hvis I er en gruppe på 6-12 personer, en virksomhed eller bare et selskab med haveglade sjæle, så skriv til Kenn. Han vil med glæde arrangere en skræddersyet kursusdato, der passer perfekt til jeres behov. Det bliver en uforglemmelig og hyggelig oplevelse i de smukkeste omgivelser!

  Bestil dit havekursus her

  Kontaktinformation

  Email

  Navn

  Efternavn

  Adresse

  Postnr.

  By

  Mobilnr.

  Evt. navn på modtageren af gavekort

   

  Betal kurset via

  1. Kopier mobil 20776119 og sæt det ind i din MobilePay app.

  2. Betal det fulde beløb for alle deltagere via din MobilePay-app, og skriv kursusdatoen på som note.

  3. Når din betaling er modtaget, bookes din plads på kurset efter princippet først til mølle, og der fremsendes en kursusbekræftelse. Og så kan du godt glæde dig til et spændende havekursus i en af Københavns største private haver …

  1. Overfør det fulde beløb på Blomsterhavens konto i Nykredit:

  5479-5141734

  2. Skriv venligst både navn, email, mobil og kursusdatoen på overførelsen, så jeg kan finde dig i systemet igen.

  3. Når din betaling er modtaget, bookes din plads på kurset efter princippet først til mølle, og der fremsendes en kursusbekræftelse. Og så kan du godt glæde dig til et spændende havekursus i en af Københavns største private haver …

   

   

  Skønne varmekrævende planter på en sommer i et stort drivhus

  Inspiration kan komme fra mange steder – her er det en af de ældste drivhuse i USA.

  En dag i drivhuset med viden og indsigt

  Dagens drivhusprogram

  • Placering og design: Lær hvordan du vælger den optimale placering for dit drivhus for maksimal sollys og beskyttelse. Vi gennemgår design og materialer, der bedst matcher dit behov, din have og din bolig.
  • Opbygning: Forstå de forskellige typer af drivhuse og de materialer, du kan bruge til at opbygge dit eget, herunder træ og metal samt glas, polycarbonat og folie.
  • Essentielle installationer: Vi dækker vigtigheden af vandtilførsel, elektricitet for opvarmning og lys, samt effektive ventilationssystemer for at skabe det ideelle klima for dine planter (og for dig).
  • Dyrkningsteknikker: Få hands-on erfaring med forskellige dyrkningsmetoder som faste bede, højbede med selvvanding og selvvandingssystemer, der kan optimere dine planters trivsel og frigive mere af din tid.
  • Planter til drivhuset: Lær hvilke planter der trives bedst i drivhusmiljøet, og hvordan du planlægger dyrkningen det meste af året.

  Praktiske detaljer

  Drikkevarer og hjemmebagte lækkerier serveres ved kursets afslutning i det smukke orangeri, hvor vi runder af med en spørgerunde.
  Kurset foregår udendørs, så husk varmt tøj. Ved regnvejr tager vi tilflugt i det store orangeri, hvor vi måske tænder op i brændeovnen. Uanset vejret vil vi bruge haven som vores inspirerende lærerum.

  Tak for i dag – og glæd dig til næste runde i dit haveliv

  Efter en dag i Blomsterhaven, forlader du stedet med en overflod af inspiration og praktisk viden, der kan omsættes direkte i din egen have. Det er ikke en afslutning, men begyndelsen på en spændende haverejse. Helt nøjagtigt er det din haverejse. Skulle du ønske endnu mere inspiration og konkret handling, så tilmeld dig Blomsterhavens andre kurser, som fx ‘Lær at bruge stauder i haven‘ eller ‘Bliv din egen havedesigner‘.

  Kenn udvikler på baggrund af feedback nye kurser, som du kan holde dig opdateret på via Blomsterhavens nyhedsbrev.

  5 stjerner på Google – hør, hvad andre siger:

  Kursist anbefaler Blomsterhaven

  Tak for et yderst inspirerende og veltilrettelagt kursus i havedesign, afholdt af Kenn Römer-Bruhn.

  Dagen var ikke kun en fryd for sindet, men også for ganen med virkelig lækker forplejning. Kurset har givet mig et fantastisk afsæt for en ny, drømmende haveindretning, og jeg er nu sprængfyldt med ideer, der er blevet modtaget med begejstring hjemme på matriklen.

  Vi er allerede i gang med at planlægge: Planter flyttes i efteråret, og terrasser samt siddepladser anlægges i foråret. Det bliver fantastisk!

  Som en ekstra bonus har jeg også fået værdifuld inspiration til jordforbedring, kompostering og opformering af planter. Jeg kan varmt anbefale et kursus hos Kenn Römer-Bruhn i Blomsterhaven. Det bliver en uforglemmelig oplevelse!

  – Lone Aagaard Larsen

  Andre kursister anbefaler også Blomsterhaven

  Sikke et fedt kursus ‘Bliv din egen havedesigner’. Kan kun anbefale det og en tur i Blomsterhaven til alle haveinteresserede.

  Kurset gav grobund for at drømme stort i min egen have og en tro på, at det kan lykkes.

  Kenn er skøn at være sammen med og hans engagement, viden og smukke have giver inspiration og lyst til at komme i gang derhjemme. Derudover var det hyggeligt at være sammen med de andre kursister og blive inspireret af hinanden.

  – Christine Kure Jacobsen

  Jeg var meget begejstret for min deltagelse i Kenn’s kursus “Lær at bruge stauder i din have”. Vi var et lille hold og havde et par utrolig spændende timer sammen i hans smukke have.

  Kenn’s entusiasme var så smittende og vi var velkomne til at spørge løs, og han forklarede tålmodigt og vidende om de forskellige stauder og delte ud af sine erfaringer. Han demonstrerede også, hvordan forskellige jordbundsforhold havde indflydelse på, hvor frodige stauderne var eller ikke var, og det var virkelig rart med ærlig snak om både, hvad der går godt og knapt så godt i en have. Vi talte også om blomsternes former og farver, som var lærerigt og interessant. Jeg vil absolut anbefale kurset. Jeg gik derfra motiveret og glad.

  Der er en vidunderlig skøn stemning i Blomsterhaven og vi blev udover blomster glæden godt forkælet med lækker frugtsaft i en pause og sluttelig te/kaffe og de lækreste friskbagte kanelsnurre, der duftede så lifligt og smagte så godt. Tak!

  – Mette Scharff Kindvig

  Jeg havde en super dejlig søndag i Kenn’s skønne have, hvor jeg blev guidet igennem kunsten af at designe min egen have.

  Kenn er god til at rykke rundt på ens ideer og han er ikke bange for at udfordre dig og skubbe lidt til en ny tankegang om din have. Kenn’s have har et kæmpe udvalg af blomster, planter og træer, samt flotte bede og hyggekroge som virkelig får fantasien og kreativiteten i gang.

  Efter kurset har jeg købt et par anbefalede havebøger som jeg skal bruge på min videre rejse i havedesignets kunst. Jeg kan på det varmeste anbefale en dag i den smukke have og jeg håber at få plads på et nyt kursus fremtiden til at lære at lave mine egne planter.

  – Trine Maria Madsen

  Om sommeren er en opholdsplads i drivhuset et dejligt sted at opholde sig

  Når regnen siler ned udenfor er en opholdsplads i drivhuset et dejligt sted at opholde sig.

  Sommer i et gammelt drivhus emmer af nostalgi

  Her er vinduerne på et gammelt drivhus malet over med kalk. Det emmer af nostalgi.

  Det hele gror fortsat i drivhuset, trods efteråret har sat ind

  I efteråret gror det fortsat i drivhuset, hvor græskar er lagt til eftermodning på en hylde.

  Første rimfrost på glasset i drivhuset

  Når den første rimfrost sætter ind, er det rart at kunne tænde op i brændeovnen i drivhuset.

  Der er forår i drivhuset i maj

  I det tidlige forår er der travlt i drivhuset. Du lærer det hele på havekurset ‘Drivhusdrømmen’.

  2024-06-10T09:05:36+02:00By |Havekurser|

  Læg en kommentar

  Go to Top